Basis

Naam Eiwit / asgehalte Absorptie Eigenschappen Eindproduct /toepassing
Campagne 10/680 Licht gecorrigeerde inlandse tarwe Boerenbrood
Biscam 10/680 nvt P Biscuiteriebloem Wafels, pannenkoeken, bladerdeeg, sauzen
Boere bloem 10,5/680 P Inlandse tarwe niet gecorrigeerd, zonder toevoeging Boerenbrood
Tradition Belge 11,5/680 NOC Inlandse tarwe + Franse tarwe licht gecorrigeerd Brood
Campina 11/680 55% Inlandse tarwe + Europese tarwe Brood
Star 11,5/680 58% Europese tarwe Brood
Silver Star 12/680 60% Europese tarwe + Amerikaanse tarwe Brood
Super Star 12/680 60% Europese tarwe + Amerikaanse tarwe Brood
Gold Star 12,5/680 61% Europese tarwe + Amerikaanse tarwe Luxebrood,fijnbakkerij
Artica 13/680 62% Europese tarwe + Amerikaanse tarwe Krokante producten
Diamant 14,5/680 62% Amerikaanse tarwe Krokante producten
Bladerdeeg 14/680 nvt Europese tarwe + Amerikaanse tarwe Bladerdeeg
Pizza Star 11,5/680 nvt Licht gecorrigeerde Europese tarwe Pizza

Plus

Naam Eiwit / asgehalte Absorptie Eigenschappen Eindproduct /toepassing
Artifresh 11,5/680 58% Europese tarwe Brood met zeer lange vershouding
Star plus 12/680 58% Verbeterde tarwebloem Pide, Marrokaans brood en stokbrood
Star plus plus 11,5/680 59% Extra verbeterde tarwebloem Stokbrood extra tolerantie
Artica plus 14/680 60% Verbeterde tarwebloem voor pistolets Pistolets, piccolo's

Typisch

Naam Eiwit / asgehalte Absorptie Eigenschappen Eindproduct /toepassing
Camp Rémy 65 11,5/680 70% NOC Camp Rémy + inlandse tarwe Traditioneel stokbrood en desem
Camp Rémy 100 11/680 70% NOC Camp Rémy Traditioneel stokbrood en desem
Camp Rémy desem 11/680 70% NOC Met een boekweit en camp rémy desem Traditioneel stokbrood en desembrood
La Belle Rouge 14,5/680 60% NOC Franse tarwe Fijnbakkerij
Stokbrood 12/680 70% Bloem 100% Franse tarwe, zeer hoge wateropname Stokbrood op gewone of traditionele Franse methode
Stokbrood Campa 12/680 70% Bloem 100% Franse tarwe, zeer hoge wateropname Traditioneel Frans strokbrood, grauwe kruim, ciabatta
Steen gemalen 11/680 65% P Type 80, op steen gemalen bloem Brood op Franse wijze
Fermiére 11,5/750 55% Bloem met maximale uitmalingsgraad Poolish, Chef en desembasis

Specials

Naam Eiwit / asgehalte Absorptie Eigenschappen Eindproduct /toepassing
Rustiek 11,5/680 58% Mengeling van tarwe, rogge en spelt lange vershouding Typisch artisanaal brood met langere vershouding
Zelfrijzende bloem 13/680 nvt Amerikaanse tarwe Suikerrijke en vetrijke degen, zanddeeg
Wafelbloem Mengeling klaar voor gebruik voor Brusselse wafels en pannenkoeken